fbpx

INGRID Cosmetics je blagovna znamka visoko kakovostne dekorativne kozmetike za sodobne in energične ženske. V njeni široki paleti najdete izdelke, navdihnjene z najnovejšimi trendi v svetu mode, v široki paleti sortimentov in barv. Ta ponudba vam omogoča, da ustvarite raznolike videze za vse priložnosti.
Dekorativna kozmetika Ingrid je univerzalna in cenovno dostopna, ter vam omogoča eksperimentiranje z ličili, a hkrati kvalitetna.

Kozmetika Bulgarian Rose Karlovo je bila ustanovljena leta 1948 kot ena izmed prvih proizvajalcev kozmetike z naravnim oljem bolgarske vrtnice in rožno vodo. Njihovo dolgo potovanje se je začelo z enim samim korakom: destilacijo cvetnega olja damaščanske vrtnice (Rosa damascena). Danes ima Bulgarian Rose Karlovo številne kozmetične linije z dragocenimi lastnostmi naravnega olja bolgarske vrtnice in rožne vode. Njihovi izdelki so primerni za vse tipe kože in las, zlasti pa za suho in občutljivo kožo ter poškodovane lase in lase brez življenja.

Že skoraj 70 let je Bulgarian Rose Karlovo zvesta tradiciji in temelji na tehnologiji. Njihovi izdelki združujejo najboljše moči narave, toplino sonca v dolini vrtnic in edinstvene zdravilne lastnosti olja bolgarske vrtnice.

Spremljaj razpoložljivost. We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.